Search

KAKNAZ

just be yourself then you'll be happy

New Chapter 

Hi all.Some of you must know kaknaz & to some do not know me my name is kaknaz.I got this name from my junior during highschool days.

Actually kaknaz doing a blog using blogspot. Unfortunately,i have to delete it because of personal reason. I’ll try my best to share my story here.ok sweetie?  

Oh lagi satu kaknaz mmg suka campur2 bahasa.harapnya awak2 semua faham la ye.Kaknaz ni mmg suka gila membebel hahahha.

See you at next entry  😘

Advertisements
Featured post

Short Getaway 1.0

Hi everyone kaknaz here.Since Deepavali fall on saturday so kaknaz get 2 days off.so let’s enjoyyyy yuhuuu

We’re going to Malacca along with my auntie’s and uncle’s.Since mama ada kerja pagi ahad makanya kami bertolak lambat.Lebih kurang pukul 5 baru sampai kat homestay.

so ni lah homestay tu.1 Rumah 5 bilik,setiap bilik ada 1 bilik air + tv + king size bed.Ruang tamu + tv ft astro & complete kitchen.ohh lupa ada swimming pool kids & adult jugak 😁.kaknaz bg 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

happy birthday October babies

So ni lah agenda kami cuti kali ni.celebrate birthday makcik pakcik ankbuah sepupu yg lahir bulan 10 sambil bersuka ria 😅😅.

Malamnya pula kami ke Melaka River Cruise.

Melaka River Cruise

Kiri kanan sungai dgn pemandangan malam sangat cantik.kaknaz sampai rasa nak tidur dah dalam tu.Paling best bila bertembung dgn bot lain time tu la air terpercik kena org yg duduk depan dan kaknaz la antaranya selain mama,pakcik & makcik.

Jangan terkejut sebab yg bawa bot kaknaz tu perempuan.ye perempuan tau.Haaa girls power 💪💪

Blog at WordPress.com.

Up ↑